برگزیده ها

روزی که دشمن قلب ایران را هدف گرفت/ رهبری داهیانه امام خمینی (ره) ما را به پیروزی رساند

سردار عفراوی رهبری داهیانه و رهنمودهای امام خمینی (ره) را عامل انسجام رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی دانست و خاطرنشان کرد: آنچه مردم را برای دفاع آماده و مسنجم کرد، پیام و رهنمودهای حضرت امام (ره) بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ندای رسا، سردار حاج عبدالامیر عفراوی، در برنامه مساء الاهواز شبکه جهانی الاهواز با اشاره به هفته دفاع مقدس و ایثارگری مردم خوزستان، اظهار داشت: باید به ایثارگری های دوران دفاع مقدس افتخار کرد.

وی افزود: رهبر معظم رهبری بارها به جان فشانی های مردم خوزستان و فرزندان عشایر در جنگ تحمیلی اشاره کردند.

سردار عفراوی ادامه داد: جنگ تحمیلی خاطرات تلخ و شیرینی بسیاری داشت، جنگ بر ما تحمیل شد به همین دلیل آن را دفاع مقدس می نامیم.

وی با بیان اینکه کشور زمانی درگیر جنگ با عراق شد که نیروهای نظامی و غیرنظامی هیچ آمادگی برای آن نداشتند؛ تصریح کرد: نخستین حملات در منطقه بستان بود اما با وجود عدم آمادگی همه حضور یافتند.

سردار عفراوی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای دشمن برای هجوم به خاک ایران اسلامی و جانفشانی های سردار سرلشکر شهید علی هاشمی در مقابل نیروهای عراقی ابراز داشت: در آن روزها نیروهای عراقی منسجم بودند و آمادگی کاملی داشتند؛ زمانی که نیروهای غیر منسجم ما در مقابل نیروهای منسجم عراق قرار گرفت نباید رشادت های سردار شهید علی هاشمی را از یاد برد، جانفشانی های او برای ما مایه افتخار است.

وی رهبری داهیانه و رهنمودهای امام خمینی (ره) را عامل انسجام رزمندگان دانست و خاطرنشان کرد: آنچه مردم را برای دفاع آماده و مسنجم کرد، پیام و رهنمودهای حضرت امام (ره) بود.

سردار عفراوی با تحسین شجاعت و درایت شهید هاشمی در آن روزها گفت: شهید هاشمی به عنوان فرمانده نیروها معرفی شد و با وجود سن کم شجاعت و درایتش زبانزد بود و این نکات و ویژگی ها او را متمایز می کرد.

وی اظهار داشت: شهید هاشمی نه تنها شجاع بود بلکه ابتکار و اقدام به عملش نیز زبانزد بود و مسئولان امروز باید سیره این شهید والامقام را الگوی خود قرار دهند.

سردار عفراوی با اشاره به رویارویی مستقیم نیروهای عراقی با رزمندگان اسلام در خاک حمیدیه بیان داشت: نخسیتن اقدام و رویارویی با دشمن در حمیدیه صورت گرفت، نیروهای بعثی در این نقطه متوقف شدند؛ عملیات ثامن الائمه و شکست حصر آبادان نخستین پیروزی نیروهای اسلام و مقدمه ای برای پیروزهای بعدی بود.

وی تسلط کامل بر راه اصلی رابط میان آبادان، خرمشهر و ماهشهر را از اهداف اصلی دشمن برای آغاز جنگ با ایران دانست و افزود: دشمن در آغاز جنگ و تصرف دیگر شهرها به جز خرمشهر اهدافی را دنبال می کرد، یکی از این اهداف تسلط کامل بر مسیر اصلی رابط میان آبادان و خرمشهر و ماهشهر بود تا از نظر نظامی و اقتصادی به ما ضربه بزند و از سوی دیگر شادگان نیز از دیگر مناطق جدا شود.

سردار عفراوی با بیان اینکه دشمن می‌ خواست خوزستان را به تصرف کامل خود درآورد؛ ادامه داد: از دیگر اهداف دشمن جدا سازی و خارج ساختن بزرگ ترین پالایشگاه نفت خاورمیانه از دسترس بود و نیروهای ایرانی را از فاو و بصره دور می کرد.

وی تصریح کرد: در داخل کشور خیانت های برخی افراد همچون بنی صدر سبب ایجاد اختلافاتی میان گروهای نظامی شد، بنی صدر برنامه و پروژه های ضد انقلابی داشت، اگر فضل الهی و توجه صاحب زمان (عج) نبود، هیچ پیروزی رخ نمی داد در واقع تصرف آبادان در نتیجه خیانت بنی صدر رخ داد، اما بصیرت امام سبب شد تا این نقشه ها از بین برود و نخستین هماهنگی میان ارتش و سپاه رخ داد که آزادی و شکستن حصر آبادان را به دنبال داشت.

سردار عفراوی تشکیل ستاد مشترک ارتش و سپاه را از اقدامات مهم امام خمینی (ره) در آن روزها دانست و خاطر نشان کرد: تهیه سلاح و نیروی انسانی مورد نیاز جنگ، آگاهی از برنامه های دشمن، حفظ سریت و محرمانه ماندن برنامه ریزی ها، اقدام به عملیات فریب دشمن و انحراف تفکرات آن ها با عملیات فرعی از جمله اقدامات مهم امام خمینی (ره) در جنگ تحمیلی بود.

وی با تشریح عملیات ثامن ‌الائمه که موجب شکست حصر آبادان شد؛ ابراز داشت: در تاریخ 5 مهر 1360 عملیات ثامن الائمه آغاز شد، در این عملیات اشراف کامل توسط امام (ره) انجام می شد، این نخستین عملیاتی بود که دارای اسم رمز و عنوان بود که در نتیجه بصیرت امام (ره) و همگرایی میان نیروهای نظامی کشور و وطن و خاک مقدس ما از هر گونه گزندی مصون ماند.

سردار عفراوی در پایان با اشاره به فعالیت های شبکه جهانی الاهواز گفت: امروز شبکه جهانی الاهواز به دلیل نشر دین محمدی و فکر ولایتمدارانه در خط مقدم دفاع از خوزستان و ایران قرار دارد این شبکه با نشر فرهنگ و مکتب اهل بیت (ع) وارد خانه همه محبان اهل بیت (ع) شد.

مشاهده بیشتر

مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا