حضرت فاطمه (س) تجسم اسلام است
زعیم حوزه های علمیه خوزستان در یادداشتی به فضائل بانوی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) پرداختند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ندای رسا، فقیه عالیقدر حضرت آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، زعیم حوزه های علمیه خوزستان در یادداشتی به فضائل بانوی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) پرداخت و نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
کلمات مختصری در منزلت الهی بی بی عالم مصباح العقول و عصمت الرسول حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به عرض میرسانم با قلبی عاجز و بیانی قاصر والله المستعان: از مسلمات بلکه قطعیات است که قبولی توبه حضرت آدم مرهون توسل به اثر درخمسه طیبه بود و چندی پیش تخته پاره های آنی بسیار کهنه و قدیمی در دامنه جبال آرارات پیدا شد که توجه جهانگردان و باستان شناسان را به خود جلب کرد. خطوطی که بر آن ها منقوش گردیده بود که بسیار قدیمی و ناشناخته بود تا آنکه با مطالعات زیاد و کارشناسی های عمیق توسط هیئاتی از خبره ترین خط شناسان که تخته های مذبور بقایایی است از الواح کشتی حضرت نوح و آن کلمات هم اسامی مقدسه محمد، علی، بتول، حسن و حسین بود که با خط سریانی و واژه های مخصوص بر آن الواح منقوش شده بود. این اکتشاف در زمان خودش خیلی صدا کرد و باعث شد عده ای از مسیحیان و اهل سنت به مذهب حقه تشیع گرایش پیدا کنند و در جراید و روزنامه های معتبر دنیا منتشر گردید و معلوم شد که حضرت نوح به این اسماء مقدسه جهت نجات خود و یارانش متوسل شده است.
موید این معنی است که آنچه در حدیث کساء آمده است که بعد از نزول آیه تطهیر « اِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ اَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً » خداوند خمسه طیبه اصحاب کساء را اینطور معرفی کرد هم فاطمه و ابوها و اهلها و بنوها. خدا رحمت کند مرحوم آیت الله شیخ مرتضی حائری یزدی فرزند مؤسس حوزه علمیه قم که فرمودند؛ اینکه معنا می کنند فاطمه سید النساء العالمین را به اینکه فاطمه سرور زنان عالم است اشتباه است و برداشت من است که فاطمه سرور همه عالمیان است از بین زن ها.
لذا او حجت است بر مرد و زن عالم و او یکی از برترین و بالاترین حجج الهی است که مرد و زن باید به او اقتدا کنند. تایید فرمایشات ایشان روایتی است از امام صادق (ع) که فرمود «نَََحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلى خَلْقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَيْنا – ما (ائمّه) حجت خدا بر مردم و مادرمان فاطمه حجت خدا بر ماست.
مرحوم امام خمینی قدس سره شریف می فرمودند از نزول فرشته بر آن حضرت بعد از وفات رسول خدا (ص) و قرائت وحی الهی بر او که امیرالمومنان (ع) صدا را شنید و آن ها را مکتوب نمود که حاصل آن صحیفه فاطمه (س) شد. خلاصه آنکه این مقام جایگاه انبیاء بزرگ خدا بوده است زیرا وحی از خصایص آن هاست و علت آنکه فاطمه پیامبر نشد این بود که خداوند نوبت را در زن ها منفرد نکرد به علاوه پیامبر اسلام خاتم الانبیاء بود و فرمودند « لا نبی بعدی» اگر بخواهیم اوصاف حضرتش را بیان کنیم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تجسم اسلام بود و اخلاق، اوصاف و اعمالش چیزی جز اسلام ناب محمدی نبود تا زمانی که آن حضرت زنده بود او مرجع حلال، حرام و احکام الله بود و مجلس درسش چراغ هدایتی برای عامه مردم بود و خطبه فدکیه که بعد از رحلت پدر در مسجد ایراد کرد مشتمل بر دقایق عجیب، حکم و مصالح احکام و آرمان های جاودانه دین مبین اسلام است و از نظر فصاحت در اوج قرار دارد و کتاب بلاغت ایشان معترض شده است و بزرگان و علماء آن را شرح کرده اند. با این شعر عرضم را خاتمه می دهم:
ان قـــــيل حـــــوّاء قــلت: فاطم فخرها
-أو قيــــــل مـــــريم قـــلت: فاطم أفضل أفـــــهل لـــــحوّا والــــــد كمـــــحــــمد؟
-أم هــــــل لمــــــريم مــــثل فاطم أشبُلُ
خوشا به حال کسی که شبیه فاطمه (س) باشد